20 лютого - День пам`яті

У Рівному вшанують пам`ять Небесної сотні

Вшанування пам`яті загиблих під час трагічних подій на Майдані у Києві дворічної давності у Рівному розпочнеться з панахиди на могилах героїв на кладовищі «Нове». Богослужіння розпочнеться о 10:00, а через годину панахиду проведуть біля стели Небесної сотні та героїв АТО біля Свято-Воскресенського Собору  у центрі міста. О 18:00 розпочнеться показ документального фільму. Після цього – хвилина мовчання, під час якої запалять 105 лампадок, розповідає заступник міського голови Галина Кульчинська:

 

- Всіх рівнян ми запрошуємо на 18:45 на Майдан Незалежності  прийти з лампадками для того, щоб загальноміською хвилиною мовчання вшанувати кожного із Героїв Небесної сотні. І на майдані буде унікальне живе дійство, це буде піщана анімація Героям Небесної сотні. Ми запрошуємо рівнян просто взяти лампадку і віддати належне  в своїй пам’яті, в своєму серці цим людям, на чию долю випала така місія.

 

Впродовж дня на Майдані Незалежності у Рівному будуть розміщені фотографії Небесної сотні. А охочих вшанувати пам'ять полеглих запрошують завтра на Майдан Незалежності, з собою можна також взяти лампадку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень