В Костопільському районі діти ледь не спалили будинок

Поширенню вогню на житлову споруду завадили рятувальники

За повідомленням ДСНС в Рівненській області, в Костопільському районі, в селі Малий Мидськ спалахнула надвірна споруда. Пожежу майже годину ліквідовували надзвичайники, завадивши поширенню вогню на житловий будинок. Згодом з‘ясувалося, що причиною спалаху стали дитячі пустощі з вогнем – розповідає керівник прес-служби ДСНС в Рівненській області Віктор Козак.

 

За словами власниці господарства, її діти зізналися, що вони гралися із сірниками поблизу надвірної споруди, що в підсумку й спричинило загоряння. Суму завданих збитків селяни оцінюють у 20 тисяч гривень, оскільки вогонь знищив господарську будівлю й чотири тонни сіна, січкарню та зерно.

ДСНС України у Рівненській області звертається до батьків: пильнувати за своїми дітьми, не залишати їх без нагляду та виховувати у дітлахів навички безпечної поведінки з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками тощо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень