14 березня - День ангела Ростислава: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Ростислав – старослов'янське ім'я, що означає «той, чия слава зростає».

Святим заступником цього імені вважають князя Київського – Ростислава Мстиславовича.

Вітання з Днем ангела Ростислава

***

Твоє ім’я Ростислав сьогодні звучить особливо урочисто і красиво і на це є не менш прекрасна причина – твій День Ангела. Прийми мої найтепліші вітання і найщиріші побажання: нехай ти і твій Ангел будете нероздільні, всі мрії досяжні, а бажання здійсненні!

***

Сьогодні День ангела у нашого славного козака. І ми бажаємо йому від щирого серця бути сміливим, здоровим і винахідливим. Ростиславе, нехай твоє життя буде світлим і веселим, радісним, повним приємних несподіванок. Будь здоровий і щасливий!

***

З Днем ангела, Ростиславе! Нехай твій охоронець закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає у твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться захопленням, радістю і вірою в краще!

***

Вітаю з Днем Ангела Ростислава. Нехай ангел тебе не покидає, нехай удача від тебе не відходить, нехай мужність веде тебе до благородної перемоги. Від щирого серця бажаю здоров’я, любові, благополуччя, миру, радості, міцних сил і першості у всьому. Хай щастить!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень