22 лютого - День ангела Ірини: Вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Ірина з давньогрецької мови означає спокій та мир. Також має різні форми, такі як Орися, Ярина та Орина.

Вітання з Днем ангела Ірини

***

Вітаю, дорога Ірино! Нехай очі іскряться від щастя. Нехай серце ловить натхнення від любові. Нехай життя грає яскравими барвами. Нехай доля радує вдалими днями. Бажаю тобі, Іришо, здоров'я, енергії, краси, гармонії, любові, успішного саморозвитку і самодостатності.

***

Ірино, наша запальничка! Завжди з посмішкою на обличчі, завжди весела і життєрадісна. Нехай будь-які перепони буду тобі ні по чому! Гарного настрою, везіння в житті і любові! Світи, кохай, будь щаслива! Живи в достатку, і осявай все навколо своєю посмішкою!

***

Прекрасна Ірино, мила Ірочко, вітаю тебе! Бажаю ромашок ніжності і волошок надії в полі твого життя, яскравих променів удачі і райдужного сяйва щастя на твоєму шляху. Будь чарівна в кожному дні і успішна в будь-якій справі.

***

У цей чудовий день вітаємо з Днем ангела Ірину і бажаємо їй успіхів у всіх починаннях, удачі, здоров'я, любові та натхнення. Нехай будь-яка проблема вирішується швидко і безболісно, а кожен новий день буде кращим за попередній. Нехай збуваються бажання, а близькі ніколи не розчаровують!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень