12 січня - День ангела Тетяни: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

За новим церковним календарем, 12 січня вшановують мученицю Татіану Римську.

Ім’я Тетяна має римське коріння. У перекладі воно означає засновниця.

Вітання з Днем ангела Тетяни

***

З днем Тетяни! Бажаю бути щасливою Танею, милою Тетянкою, життєрадісною Танечкою, впевненою Тетяною. Нехай січневі хуртовини заметуть всі твої печалі, нехай доля подарує можливість виконати всі твої мрії. Люби та будь кохана, живи красиво і насолоджуйся кожним днем!

***

З Тетяниним днем! Нехай віра, надія і любов будуть твоїми кращими подругами. Жіночого щастя, добробуту, везіння, здоров'я і гарного настрою!

***

У твій день я хочу побажати тобі завжди зберігати світло в очах, теплоту в душі, красу в тілі, рідних поруч, а ворогів далі. Щоб здоров'я твоє лише міцніло, а нерви були, як канати. Щоб ти досягла всіх цілей, які собі поставила, і всі твої мрії здійснилися.

***

Вітаю з Днем Тетяни та бажаю завжди бути відкритою, веселою, чудовою людиною, яка усе на світі може, яка ніколи не сумує та не покладає рук. Нехай усю дорогу по життю тобі щастить, нехай і серце, і душа завжди будуть наповнені радістю, любов'ю, гармонією та красою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень