«Це мій СИН, Дімка…»: Мама того самого «Ореста», який став очима полку АЗОВ у Маріуполі, звернулася до людей (ФОТО)

«Хай бачить і знає весь СВІТ...» (с)

Ірина Юрченко – працює на залізниці та мешкає в Малині на Житомирщині. А ще вона мати Героя. Того самого «Ореста», який учився в Острозькій академії на Рівненщині, а потім у Польщі, а потім повернувся до України і приєднався до полку «АЗОВ».

Це він – Дмитро Козацький став «очима» легендарної оборони Маріуполя, добре розуміючи, що на цьому шляху його цілком може спіткати й смерть. Молодий хлопець пройшов цей свій шлях гідно як справжній Герой.

Вчора його мама написала у себе на сторінці в Фейсбук:

- Це мій СИН, Дімка – романтик, філософ,
фотограф...військовий полку «Азов».

 

Російське телебачення дуже намагається «зліпити» з нього неонациста. Я розумію їх ціль -облити брудом, знецінити, деморалізувати ЙОГО як Людину, як Патріота, як Українця!!! Який обожнює свою сім'ю, родину, друзів, побратимів, свою землю, свою Україну.

 

Хто знає Дімку (Ореста) опишіть його в декількох словах. Хай бачить і знає весь СВІТ.....

Під дописом Матері люди почали залишати коментарі. Їх сотні. От лише деякі:

Людмила Сокол

Ваш син Людина Сонце – теплий, світлий, а очі то цілий Всесвіт, і що там пишуть ті руські нам не важливо, зараз єдине що на часі ,щоб усі захисники повернулись додому живі та здорові, і щоб була перемога і мир, а Вам низький уклін за сина.

 

Анна Марунчак

Мамо!!! Дякую, за правильне виховання сина! Героя! Мужні, незламні, СПРАВЖНІ. Немає дня, щоб не думала, про наших захисників та захисниць з Азовсталі. Приклад мужності та нескореності. Не знайома особисто, але мрію обійняти кожного героя, що боронили Маріуполь. Низький уклін Вам, та сину.

 

Катерина Андрощук  Дімчику, сину ВИЖИВИ!!! ВИЖИВИ, ПОНАД УСЕ!!! Такі добрі, щирі та люблячі очі. Такі талановиті, гарні, чудові фото. Виживи воїне!!! Нехай всі твої побратими, повернуться живими додому, до мами, до тих, хто їх чекає і любить, і навіть до тих, хто ніколи вас не бачив, і не знав!!!

 

Аза Наурбиева Спасибо Вашему за сыну за то что мы можем спать спокойно! Очень светлый парень! Молимся за него Достойный сын нашей Украины! Гордимся Димой !!!!

 

Лаврушко ЮрійДякую вашому сину за те, що зробив фото, яке наша родина дуже чекала. Бажаю, щоб вони всі повернулись додому живими.

Фото рідної людини, за яке дякує Юрій Лаврушко

Miroslava Miroslava

Слава Україні! Слава нашим захисникам!! Азовці і всі ті хто був в Азовсталь ви майбутнє України!! Ви наша гордість!! Ви наше Все!! А батькам великі спасибі за таких мужніх дітей!! Вклоняємось вам до ніг і кажим спасибі!! Дай Боже вам здоров'я!! А нашим захисникам повернутися в Україну!!!

Ви можете приєднатися до коментарів під дописом Матері за посиланням нижче:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень