Чому мовчить «Рівнеазот»? Де прес-конференція?

Деякі крапки над «і»

Ситуація з зупинкою ПАТ «Рівнеазот» викликала чималий резонанс і на те є цілком зрозумілі причини:

1. Наш АЗОТ - це складне серйозне підприємство. Екологічно – достатньо небезпечне підприємство. Воно розміщене поряд із обласним центром, в якому живе 250 тисяч людей.

2. На АЗОТі працює понад 4000 робітників. Зараз пішли скорочення. Але загалом на кону життя і добробут як мінімум 4000 родин.

Разом із дітьми та близькими погіршення ситуації на підприємстві прямо стосується 16-20 тисяч мешканців міста та прилеглих територій.

3. У зв’язку із зупинкою підприємства усі вони стануть жити гірше, якщо втратять роботу чи у випадку, якщо виплати працівникам суттєво скоротять.

Це відчує на собі і сфера послуг, і більшість малого та середнього бізнесу у м. Рівне.

4. Вочевидь, скоротяться і податкові надходження до бюджету міста. За нормальної роботи «Рівнеазот» сплачує місту, як мінімум, 4000000 грн. щомісячно.

Не варто забувати, що 10 лютого, як повідомляли Наші гроші, держава через суд відмовилася стягувати з «Рівнеазоту» 225 мільйонів грн. штрафних санкцій. За великим рахунком це теж наші з вами гроші – гроші усіх громадян України.

5. Ми всі зацікавлені, щоб АЗОТ працював нормально, міськрада постійно ухвалює відповідні звернення до кабміну, але чому, коли керівництво та власники підприємства ухвалюють рішення зупинити «Рівнеазот», то про це не повідомляється публічно?

Чому елементарно не проводиться прес-конференція і громадськості не пояснюють, що відбувається? Які причини? Чого чекати?

6. І, зрештою, чому, коли на тлі такої промовистої мовчанки, журналісти звертаються до Михайла Заблуди за коментарями та поясненнями, то чують лише одне

- Я по телефону с корреспондентами не разговариваю… (кидається слухавка, - ред.)

Не говорить з представниками ЗМІ по телефону, проводьте прес-конференцію.

Ми виклали свою позицію у новому відео, додавши деякі акценти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень