«Рівнеазот» зупинив свою роботу

Щонайменше, на чотири місяці

Про це Радіо Трек стало відомо з власних джерел. Таку інформацію підтвердив кореспонденту Радіо Трек і заступник міського голови з економічних питань Сергій Васильчук. З його слів, поки немає інформації щодо того, в якому становищі опиняться близько чотирьох тисяч працівників підприємства. Разом з тим, зупинка «Азоту» – це втрати надходжень до міського бюджету, говорить Сергій Васильчук:

 

 

- Завод зупинили. Що буде далі – поки сказати не можу, нема такої інформації. Якщо рахувати, що підприємство буде стояти 4-5 місяців, то, за дуже приблизними підрахунками, втрати міського бюджету складуть 35-40 мільйонів гривень. В місяць, грубо кажучи, близько 6-7 мільйонів гривень надходить до міського бюджету від цього підприємства.

 

Ми ж зауважимо, що така ситуація з «Рівнеазотом» виникає кілька років поспіль. Підприємство зупиняє свою роботу на літній період.

Разом з тим, голова правління ПАТ «Рівнеазот» Михайло Заблуда у телефонному коментарі з приводу зупинки підприємства кореспонденту Радіо Трек відмовив:

 

 

- Я по телефону с корреспондентами не разговариваю… (кинув слухавку, - ред.)

 

З власних джерел Радіо Трек також стало відомо, що зупинка «Азоту» не пов’язана із зміною ціни на газ, це - політичне питання.

Нагадаємо, на початку цього року держава «пробачила» «Рівнеазоту» мільйонні борги за газ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень