Зводили з розуму мільйони чоловіків, але опустилися на дно: відомі радянські акторки, які спилися (ФОТО)

Вони були різними, але до фіналу дійшли однаково: пляшка – крах кар'єри – смерть на самоті

Ці три радянські акторки були красивими й талановитими, обласкані славою та шанувальниками. Вони були різними, але до фіналу дійшли однаково: пляшка – крах кар'єри – смерть на самоті.

Валентина Сєрова

Одна із найпопулярніших радянських акторок. Це для неї Костянтин Симонов написав свій знаменитий вірш «Жди меня», який в СРСР став символом вірності під час Другої світової війни. Однак за славою та успіхом акторки ховалися прикрощі.

57-річну Валентину Сєрову виявили мертвою у власній квартирі. Житло було повністю розграбоване, втім, це нікого не здивувало — акторка часто приймала маргінальних гостей, з якими випивала. Чи Сєрова сама померла, чи їй допомогли, а також причина смерті — це все так і залишилося таємницею.

Ізольда Ізвицька

Ізольда Ізвицька здобула широку популярність після виходу фільму «Сорок перший». Вона відразу стала знаменитою і затребуваною актрисою.

У радянської зірки почала проявлятися пристрасть до спиртного і на те було дві причини: творча нереалізованість і чоловік, що сильно п'є, – актор Едуард Бредун. За розповідями очевидців, саме він навчив дружину заглушувати проблеми горілкою. Так поступово вони разом стали спиватися.

Вона спробувала тримати себе в руках на час роботи, коли знімалася в одному з перших у СРСР багатосерійних телефільмів «Викликаємо вогонь на себе». І Ізвицька чудово впоралася зі своєю роллю.

Багатьом, хто знав її, тоді здалося, що актриса повірила в себе і вперше за довгі роки зможе змінити власну долю на краще. Однак дива не сталося: після повернення зі зйомок актриса знову вдалася до пияцтва.

Закінчилося тим, що чоловік її покинув, режисери перестали давати ролі. І у 38 років актриса померла.

Наталія Кустинська

До ніг розкішної білявки були готові впасти всі чоловіки СРСР. Зірка картини «Три плюс два» виходила заміж шість разів.

Вперше депресія її накрила після розлучення з третім чоловіком – космонавтом Борисом Єгоровим – через його зраду. На той момент їй був 51 рік, і колишня краса, що дозволяла грати ролі ефектних жінок, почала в'янути. Алкоголь прискорив цей процес. Колишня красуня перетворилася на понуру літню жінку.

І хоча після цього вона мала ще трьох чоловіків, щастя це актрисі не принесло. Смерть єдиного сина Діми у 32 роки стала сильним ударом.

До кінця життя Наталія Кустинська все ж зуміла подолати згубну звичку та кинула пити. Але все відійшло безповоротно: робота, слава, гроші та кохані люди. А ось напасті слідували одна за одною: травма хребта, діабет, зайва вага, самотність та злидні.

Вона померла у лікарні від інсульту на 75-му році життя.

Джерело: Obozrevatel 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень