Звідки у жінок улюблена звичка - закидати ногу на ногу

Більшість вважає, що це оптимальна поза для сидіння у спідниці

Невимушено продемонструвати стильне взуття, ніжки, характер і настрій, а особливо коли дівчата у спідниці - то це точно про позу - закинути ногу на ногу.
Експерти пояснюють, що полюбили жінки цю позу не тільки через зручність. Це природне прагнення виглядати максимально пристойно і спокусливо.

Згадують у цьому контексті й жриць кохання, вони завжди сиділи, закинувши ногу на ногу.

 

Так вони одночасно демонстрували «товар» та інформували про ціну, вказуючи на колінах ціну послуги. На одному для бідних, на іншому для багатих.

 

І, оцінивши з вигляду платоспроможність потенційних клієнтів, закидали ногу на ногу.

В деяких релігіях і донині заборонено використовувати таку позу, щоб не спровокувати чорта. Адже нога, що гойдається на коліні, начеб-то нагадує гойдалку на який катається нечистий.

Психологи, навпаки, відносять таку позу до закритих, коли жінка намагається відгородитися від навколишніх, захиститися та відокремитися, коли їй некомфортно у суспільстві. Тут багато залежить від ситуації в цілому, постави, опущеної чи піднятої голови.

Однак, у багатьох голлівудських фільмах саме закинувши нога на ногу найчастіше сидять фатальні красуні та жінки-вамп.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень