Зріст може багато чого сказати про вас

Дізнайтеся, яка ви людина

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Про людину можна багато чого розповісти, дивлячись на її руки, очі, губи, нігті й навіть зріст.

До 140 см

Ви щедра людина, яка завжди прагне до кращого. У вас висока планка і безліч амбіцій. Якщо ви любите, то робите це самовіддано, до тих пір, поки вас не ранять.

140-150 см

Ви любите проводити час наодинці з собою, обдумуючи свої погляди і плани. Ви інтроверт, тому вам чужі галасливі і великі компанії. Ви добре ладнаєте з людьми, які схожі на вас. В житті ви ні до чого не ставитеся поверхнево, все робите ретельно.  

150-160 см

Ви не схожі на інших. У вас добре розвинена інтуїція, ви потребуєте багато особистого простору і не терпите, коли хтось порушує ваші кордони. Ви творча особистість, яка завжди прагне покращувати свої навички.

                                            160-170 см

Ви любите спілкуватися. Вам завжди є, що розповісти людям. Ви той, хто збирає навколо себе маси. При цьому ви відповідальна людина, яка замислюється про почуття інших. З вами легко, оскільки ви – лідер, який готовий взяти всю відповідальність на себе.

170-180 см

Ви – незалежна особистість, яка впевнена в собі й любить домінувати. Ви живете, спираючись на девіз «Краще зроблю сам». Ви звикли сподіватися тільки на себе. Знаєте, чого хочете від життя, і йдете в цьому напрямку.

180-190 см

Одна з ваших цілей – робити щасливими близьких людей, яких у вас дуже багато. У вас світла і чиста аура. Людям спокійно й добре у вашій присутності.  

190 см і вище

На вас завжди можна покластися. Ви вмієте слухати без осуду і дуже уважно. Вас неможливо розлютити, ви завжди зберігаєте спокій і дуже стресостійкі.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень