«Знову можна гуляти»: У Києві відновили пішохідний міст, у який влучила російська ракета (ФОТО)

А кримський міст – ні

Пішохідно-велосипедний «міст Кличка» у Києві, в який 10 жовтня влучила російська ракета, відремонтували. Там знову можна гуляти, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко:

— Замінили всі 18 пошкоджених підлогових склопакетів. А також - 143 перильних скла. 57 з них були повністю зруйновані, 86 - пошкоджені внаслідок ракетної атаки 10 жовтня.

 

Відновили й перила та троси, натягнуті вздовж мосту. Окрім того, працівники «Київавтошляхмосту» ще раз обстежили опори споруди, систему освітлення та відеоспостереження.

 

Прибрали сніг і нанесли протиожеледні матеріали на покриття мосту.

 

Момент ракетного удару 10 жовтня

Відремонтований міст 17 грудня

Нагадаємо, об’єкт став одним із символів незламності України та українців у цій війні. Росіяни намагалися зруйнувати столичний шляхопровід після вибуху на Кримському мосту.

За два місяці міст у Києві – відремонтували, а от Кримський міст – ні. Британська розвідка повідомляла, що роботи на незаконній переправі триватимуть рік – до осені 2023-го.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень