Знижка 50% лише на 5 днів! Oscal випускає флагманський планшет Oscal Pad 13 (ФОТО)

Ціни, комплектація, характеристики

Як інноваційний піонер у виробництві інтелектуальних пристроїв, OSCAL завжди прагне, щоб користувачі були на першому місці.

Місія OSCAL – створювати доступні продукти з передовими характеристиками, постійно відстоюючи технічний прогрес та інновації.

Oscal Pad 13, найновіший планшет від Oscal, забезпечує комплексний апгрейд продуктивності, зручності та ефективності, дозволяючи користувачам насолоджуватися неперевершеними розвагами,  маючи одночасно й найзручніші можливості для офісної роботи.

З точки зору дизайну, Oacal Pad 13 має мінімалістичний дизайн із тонким металевим корпусом товщиною 7,6 мм і вагою лише 435 г: ним зручно користуватися та приємно брати до рук.

Glacier Blue і Space Grey вирізнятимуть вас, незалежно від того, для чого ним користуватися: для бізнесу чи для навчання.

Оновлення функціоналу розваг:

Більший екран+Об’ємний звук+Універсальна камера+Збільшений акумулятор

Великий екран та об’ємний звук: 10,1-дюймовий дисплей (25,5 см) + подвійні динаміки Smart K + Widevine L1 + три режими комфорту для очей.

Незалежно від того, чи це для перегляду документів чи перегляду відео, великий 10,1-дюймовий дисплей ноутбука Oscal Pad 13 надає користувачам зручніший візуальний досвід, відображючи більшу кількість вмісту з високою роздільною здатністю, близькою до 2K, повністю задовольняючи відчуття занурення користувача в найдрібніші деталі.

Oscal Pad 13, створений професійними аудіокомандами, постачається з двома динаміками Smart K для досягнення об'ємного стереозвуку за рахунок чистого тону музичних інструментів і людського голосу, захоплюючи користувачів розповіддю, в той час як вони отримують задоволення і від музики.

Аби ви могли в повній мірі насолодитися дисплеєм і динаміками преміум-класу, Oscal Pad 13 підтримує Widevine L1, тож можна постійно насолоджуватися улюбленими відео з Amazon Prime Video, Disney+ і Hulu.

Команда Oscal самостійно розробила три режими комфорту для очей, які піклуються про очі користувача, і включають різні кольори екрану відповідно до навколишнього освітлення, що робить перегляд комфортним за рахунок ефективної фільтрації шкідливого синього світла.

Універсальна фотозйомка: 8-мегапіксельна камера Samsung® S5K4H7 + 13-мегапіксельна задня камера

Враховуючи щоденні потреби студентів та працівників усіх сфер у фотографії, Oscal Pad 13 оснащено 8-мегапіксельною фронтальною камерою Samsung S5K4H7, яка підтримує яскраві селфі з роздільною здатністю до 1080P.

Хай це відеодзвінок друзям чи відеоконференція з колегами, вам буде забезпечено особисте спілкування у форматі високої чіткості.

Крім того, 13-мегапіксельну задню камеру можна використовувати для відеозапису робочих зустрічей та лекцій у роздільній здатності до 4K, не пропускаючи жодної деталі.

Велика батарея: батарея ємністю 7680 мАч + швидка зарядка 18 Вт

Oscal Pad13, розроблено для того, щоб вирішити проблему маленької батареї в планшетах, має батарею ємністю 7680 мАч зі швидкою зарядкою 18 Вт, що на 10% більше, ніж середня батарея планшетів на ринку. Це дозволяє легко підтримувати безперервний ігровий режим упродовж 5 годин, переглядати веб-сторінки протягом 6 годин чи відтворювати музику протягом 18 годин.

Підвищення продуктивності: швидше обладнання + швидше програмне забезпечення

-UNISOC T606 + 14 ГБ ОЗУ + 256 ГБ ПЗУ + 1 ТБ розширення TF + Розумне попереднє завантаження

Незважаючи на свій тонкий і легкий корпус, Oscal Pad 13, як і раніше, неймовірно потужний завдяки процесору Unisoc T606, який може працювати на частоті до 1,6 ГГц, та чудовому графічному процесору Mali-G57 з основною частотою 650 МГц для легкого запуску ресурсомістких онлайн-ігор.

Навіть при одночасному відкритті кількох програм планшет працює плавно з підвищенням швидкості на 17% завдяки технології розширення оперативної пам'яті, яка забезпечує до 14 ГБ ОЗП на базі 8 ГБ ОЗП.

Зокрема, в частині зберігання, він підтримує 4 * 256 ГБ (1 ТБ) розширення TF на додаток до стандартного 256 ГБ ПЗУ, що більш ніж удвічі більше, ніж у планшетів на 128 ГБ, в яких зберігається безліч робочих файлів, навчальних документів та відео.

Затримка завантаження? За допомогою Smart Pre-Loading він може попередньо завантажувати програми користувачів перед їх відкриттям, що підвищує середню швидкість запуску програм на 30%.

Оновлення зручності: максимальний комфорт, плавність роботи та безпека

ОС: DokeOS_P 3.0 на базі Android 12

Максимальна зручність - універсальний робочий стіл + смарт-плаваючі вікна

Акуратні сторінки? Завдяки універсальному робочому столу користувачі можуть легко групувати програми, закривати папки, блокувати макети робочого столу або налаштувати значки.

Простота експлуатації? Проведіть пальцем вліво або вправо, а потім утримуйте, щоб з'явилася розумна бічна панель, щоб налаштувати програми, що часто використовуються.

Проведіть пальцем вправо для мінус одного екрану, щоб організувати всю важливу інформацію в одному просторі.

 

Проведіть пальцем вниз по панелі керування, щоб отримати доступ до меню, що розкривається, з великою зручністю.

Максимальна гладкість – системний менеджер + холодильна камера

Управління системою? Завдяки потужному системному менеджеру користувачі можуть звільнити більше місця, видаляючи непотрібні файли; прискорити ігри на 10% за допомогою очищення оперативної пам'яті одним дотиком; заощадити більше енергії у режимі енергозбереження; і легко керувати програмою.

Енергоспоживання? Технологія «Холодна кімната» тимчасово заморожує ті програми, що рідко використовуються, аби вони не споживали більше ресурсів та трафіку.

Максимум безпеки-конфіденційості+управління безпекою Linux

Конфіденційність даних? Контроль приватності посилює захист конфіденційності для користувачів за допомогою диспетчера дозволів, які контролюють  доступ додатків до даних, і панелі конфіденційності, аби інформувати користувачів про дозвіл допуску до даних програми.

Security-Enhanced Linux забезпечує обов'язковий контроль доступу до даних, забезпечуючи високий рівень безпеки інформації за рахунок зменшення кількості ресурсів, доступних для процесів у системі.

 

Підвищення ефективності: ефективні помічники

– Функція поділу екрана + режим ПК + підтримка бездротової клавіатури та миші + Стилус

Крім фантастичних розваг, Oscal Pad 13 також може запропонувати користувачам кращі можливості для роботи та навчання.Якщо раніше вам було неприємно редагувати документи на планшеті, то Oscal Pad 13 тепер пропонує режим ПК із програмним забезпеченням WPS Office для ПК і спільної роботи з бездротовою клавіатурою та мишею, що дозволяє користувачам насолоджуватись роботою робочого столу в стилі Windows на планшеті.

Спеціально для тих, хто любить писати від руки, він включає високоточний Стилус із власним додатком для нотаток, який дозволяє користувачам вести протоколи зустрічей, робити швидкі нотатки або плавно малювати ідеї в будь-який час.

Крім того, функція розділення екрана дозволяє відкривати кілька програм на одному екрані, що значно покращує можливості багатозадачності, дозволяючи робити нотатки під час читання файлів або відповідати на повідомлення під час перегляду фільму.

Переклад тексту? Пошук за завданням? Пошук розташування? Google Smart Lens допомагає користувачам досліджувати навколишній світ.

Ціни та наявність:

Тільки протягом 5 днів Oscal Pad 13 можна придбати за 159,99 доларів США зі знижкою до 50% (плюс купон на знижку 8 доларів США) з 4,17 до 4,21 на AliExpress. І що геть дивовижно, перші 200 замовлень поставлятимуться із безкоштовною клавіатурою Bluetooth.

Більше ТУТ

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень