Знайшли психотропи та переписки з покупцями: у Рівному засудили юного «закладчика»

За день зробив 13 закладок, але наступного дня хлопця затримала поліція

За розповсюдження психотропів 19-річного студента Острозької академії засудили до трьох років позбавлення волі умовно. За один день він розклав у Рівному 13 закладок амфетаміну. 

Речовину він отримав поштою і сам розфасував в торбинки. Фотографував місця, де залишав наркотики, позначав геолокацію і зберігав для надсилання потенційним покупцям. 

 

Вже наступного дня його затримали. Хлопець у всьому зізнався і показав закладки. Як розповів слідчим і на суді, сам юнак наркотиків не вживає, а в тему вліз «з цікавості». 

Адміністратор телеграм-каналу, до якого він долучився, запропонував спробувати робити закладки, й він погодився. 

Під час розслідування у хлопця вилучили електронні ваги, наклейки з логотипом магазину, порожні пакетики з написами «АК-47», Indica, Aito&Blueberry, Lemon Gray.

В телефоні знайшли переписки покупців з адміністраторами, місцями розміщення та координатами закладок. 

На суді юнак щиро розкаявся та сприяв слідству. Його засудили до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки. Вилучений амфетамін знищать.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень