Зіпсує смак і аромат: В які страви категорично не можна додавати лавровий лист
Про це знають одиниці
Практично всі господині додають лавровий лист у супи, бульйони, печеню, але при цьому не всі знають, що він легко може зіпсувати смак та аромат будь-якої страви.
Лавровий лист потрібно додавати в борщ, супи – м'ясний і гороховий. Але ось у курячий бульйон, цибулевий або вершковий суп лавровий лист краще не класти, радять кулінари, інакше він зіпсує ніжний смак цих страв, надавши їм гіркоти.
Чим можна замінити лавровий лист у стравах
Кулінари радять замінити лавровий лист у стравах базиліком, чебрецем, розмарином або сумішшю пряних трав, а також селерою та петрушкою.
Чи потрібно виймати лавровий лист із супу?
Лавровий лист потрібно видаляти зі страв через 10 хвилин, інакше він додасть гіркуватість страві.
Джерело: Патріоти України
Радіо Трек: НОВИНИ