Заряджаєте телефон в авто? Не робіть цієї фатальної помилки!

Є кілька нюансів

У смартфонах - ціле життя, тож не дивно, що вони дуже швидко розряджаються й ми використовуємо будь-яку можливість, щоб зарядити свій гаджет. Робимо це й під час поїздки в авто. 

Як зарядити телефон в автомобілі

Найпоширеніший спосіб – купити автомобільний зарядний пристрій для телефонів із портом USB, який підключається безпосередньо до прикурювача. Але спочатку переконайтеся, що він видає струм у два ампери.

У нових авто часто є бездротова зарядка. Однак не всі смартфони сумісні з такою технологією.

Як не можна заряджати телефон в авто?

Не можна заряджати смартфон, якщо ви вимкнули двигун. Річ у тім, що гаджет продовжуватиме використовувати енергію для заряджання, це може спричинити розряджання акумулятора авто.

Не підключайте телефон до зарядки одразу, як завели машину, адже тоді виникає різкий стрибок напруги. Почекайте трохи, а вже тоді ставте гаджет на зарядку.

Не використовуйте зарядні пристрої сумнівної якості, бо вони можуть не мати захисту від перегріву та короткого замикання.

Джерело: MMR

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень