Залужного звільнили: відомо, хто став новим Головнокомандувачем ЗСУ

Президент зустрівся з головкомом Залужним. Зеленський подякував йому за два роки захисту України

Президент зустрівся з головкомом Залужним. Зеленський подякував йому за два роки захисту України, обговорив оновлення керівництва ЗСУ і запропонував «надалі бути в команді». 

Згодом Залужний заявив, що задачі 2024 року вимагають «адаптуватися до нових реалій». Була важлива, серйозна розмова. Прийнято рішення змінити підходи та стратегію. У кінці він виказав подяку команді Генерального штабу, Міністерства оборони й президенту.

Президент України Володимир Зеленський призначив Головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського, який раніше очолював Сухопутні війська.

Про це Зеленський сказав у своєму зверненні.

— Відсьогодні до керівництва Збройними Силами України приступає нова управлінська команда.

 

Я хочу, щоб бачення війни було єдиним і в наших воїнів у Роботиному чи Авдіївці, і в Генеральному штабі та на Ставці, — сказав він.

Зеленський також розповів, що провів «десятки розмов» із командирами різного рівня.

За його словами, на керівні посади розглядають бригадних генералів Андрія Гнатова, Михайла Драпатого, Ігоря Скибюка та полковників Павла Палісу і Вадима Сухаревського.

Зеленський заявив, що вони служитимуть «під проводом найбільш досвідченого українського командувача», який має досвід Київської оборонної операції та Харківської визвольної операції. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень