Залужний заявив про провокацію від його імені

Він закликав українців не довіряти фейковим повідомленням

На фото Валерій Залужний
На фото Валерій Залужний

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний заявив, що від його імені невідомі надсилають прохання про допомогу.

Змушений звернути вашу увагу на інформаційну гігієну. Отримав інформацію, що хтось, використовуючи моє ім'я, надсилає особисті повідомлення певним відомим людям із проханнями та пропозиціями дискредитуючого та провокаційного характеру.

 

Акаунт @Zaluzhniy_ua у Telegram мені не належить, як і будь-які інші облікові записи під іменем «Валерій Залужний» тощо. Усі вони – фейкові, – написав Валерій Залужний на своїй сторінці у Telegram.

Валерій Залужний просить не довіряти повідомленням, котрі від його імені публікують у мережах. Головнокомандувач ЗСУ нагадав, що має лише один канал у Telegram, у якому й повідомляє про свою роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень