Закриють 53 АЗС: Відома мережа заправок в Україні втратила ліцензію

У компанії заявили, що їх нібито «карають за низькі ціни»

В Україні закрили 53 АЗС мережі Avantage7, яка позиціює себе як «паливний дискаунтер», заявили у самій мережі. Компанія втратила ліцензію на роздрібну торгівлю паливом для зазначеної кількості станцій. Водночас ЗМІ повідомляють, що заправки продовжують працювати.

У компанії заявили, що їх нібито «карають за низькі ціни». Але насправді проблема в іншому, пояснив голова парламентського з питань податків Данило Гетманцев. Крім того, журналісти повідомляють, що попри заяву компанії АЗС продовжують працювати.

Нардеп нагадав, що у рейтингу сплачених податків із літра пального мережа АЗС Avantage7 опинилася на останньому місці. Її податковий показник не просто нижчий, ніж у конкурентів – він негативний, мінус 0,4 грн на кожному літрі.

— Одна з невеликих, але сумно відомих мереж АЗС обурилася з приводу дій Державної податкової служби, спрямованих на забезпечення повноти сплати податків мережею під час війни у воюючій країні.

 

Як причину такої «зухвалої» вимоги мережа, не довго думаючи, вигадала те, що їй не дають продавати дешеве паливо...

 

До речі, сусідам по рейтингу радив би також замислитися над своєю податковою поведінкою у війну, – написав Гетманцев.

За даними ЗМІ, станом на 2 жовтня АЗС мережі продовжують працювати у Київській, Житомирській, Чернігівській та Вінницькій областях. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень