Захист – Терезам, любовні перемоги – Рибам: гороскоп на 9 жовтня

А Діви зможуть керувати своїм життям

ОВНИ

Вміння вчасно опанувати себе допоможе вам добитися конструктивного спілкування. Разом з тим не бійтеся відстоювати свою думку та рухатися до поставленої мети.

ТЕЛЬЦІ

З допомогою логіки ви зможете вирішити будь-які питання. Будьте впевненими у собі, сміливо реалізуйте задуми, але й не забувайте, що вони повинні бути добре обдуманими.

БЛИЗНЯТА

Ви опинитесь у центрі уваги й навколо вас можуть виникнути плітки, адже ваші успіхи не дають спокою комусь із ваших недоброзичливців. У цьому випадку проявіть благородство і терпіння, бо недруги тільки й чекають, щоб ви помилилися.

РАКИ

Не намагайтеся виправити навколишній світ – просто змиріться з тим, що він недосконалий. Інакше ви тільки втратите час і витратите сили та нерви. 

ЛЕВИ

До всіх завдань ви будете ставитися з фантазією. Залучіть її й до особистого життя, адже зараз прекрасний час для розквіту романтичних стосунків.

ДІВИ

Спробуйте поглянути на своє життя з боку та зробити правильні висновки з того, що побачите. Цього дня у вас буде можливість повернути своє життя в потрібному напрямку.

ТЕРЕЗИ

Зараз ви захищені вищими силами, тому й самі будьте прихильними до інших. Можливий несподіваний прибуток або приємна зустріч.

СКОРПІОНИ

Це день спокус - як у роботі, так і в особистому житті. Подумайте, чи варто йти на ризик. Не виключено, що втратите ви більше, ніж отримаєте.

СТРІЛЬЦІ

Прекрасний час для оздоровлення організму. Справи будуть просуватися швидко, можуть вирішитися давні проблеми.

КОЗОРОГИ

У вас виникне бажання хоч трохи змінити своє життя. Ймовірно, для цього вам варто змінити підхід до вирішення повсякденних питань.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає дуже вдалий день. Добре робити покупки, вкладати гроші. Нові знайомі можуть виручити вже найближчим часом.

РИБИ

Зараз добре налагоджувати ділові зв'язки та зміцнювати партнерські відносини. Також зараз можете розраховувати на любовні перемоги.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень