Заговір на Великдень, щоб вийти заміж і розбагатіти

Вважають, що цього дня заговори працюють сильніше

Заговори і обряди на Великдень дуже популярне заняття, бо це особливий магічний період. Досі вважається, що, якщо людина помирає за три дні до Великодня, то він відразу потрапляє в рай, навіть, якщо покійник був великий грішник.

Заговір на любов

Якщо дівчина втомилися від самотності і дуже хоче заміж, то Великдень – це прекрасний момент, коли заговір на любов спрацює якнайкраще. Для цього знадобиться сушений букет з шавлії, ромашки і лаванди, аркуш паперу, ручка, три церковні свічки і особиста річ, яка доторкається до грудей. Це можуть бути прикраси, намиста, наприклад.

Молитви і заговір на Великдень на заміжжя потрібно проводити, вже уявляючи себе щасливою дружиною, тоді подібне притягнеться до подібного. Краще проводити ці дівочі обряди в великодній тиждень, саме в жіночий день, нехай це буде п’ятниця. Це здатне посилити дію привороту. Сам заговір потрібно робити ввечері, а вранці добре б прочитати молитви для очищення енергетики.

Запаліть свічки, перед собою поставте тарілку, на неї покладіть трави, прикраса, аркуш і ручку. На листочку напишіть «раба Божа (ім’я) і раб Божий (…)». Якщо у вас вже є хлопець, від якого хочете отримати пропозицію, то напишіть його ім’я, а якщо ні, то звичаї велять залишити три крапки.

Листок покладіть на тарілку, зверху особисту річ, букет з трав любові підпаліть і потрібно читати заговір:

«Як кожна любові хочу, все в ній і пристрасть, і ніжність, всього. У п’ятницю для залучення тієї любові і молюся. Нехай прийде день і прийде коханий, швидкий день нехай він чоловіком стане.

 

Нехай кожен наш день буде любові й щастя повний. Кличе моє серце тебе, шукає тебе, впевнена, знайде, сама Великдень допоможе. Амінь».

Після цього записку з травами без прикраси потрібно спалити до тла. Вже через короткий час може з’явитися той, хто стане вашим чоловіком.

Заговір на удачу і багатство

Якщо хочеться залучити в своє життя багато хорошого, без конкретики, то можна зробити ритуали на успіх в особистому житті. Допоможе вам в цьому дзвін. Коли почуєте церковний дзвін, вимовляти такий текст:

«Кожен дзвін щастя несе. Свята Богородице, почуй. 3 рази тебе закликаю. Перед тобою Свята Богородиця схиляюся. Щастя несе Свята Богородиця з кожним дзвоном».

Можна проговорювати це і в церкві, адже там могутня енергетика.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень