Їжа, яка руйнує судини гірше, ніж ковбаса
Адже містить багато трансжирів
Сучасна швидкоїжа, випічка від супермаркетів та снеки містять багато штучно змінених жирних кислот, які називають трансжирами. Саме вони збільшують рівень поганого холестерину і знижують хороший холестерин.
І за результатами останніх досліджень, йдеться навіть не про ковбасу.
Найбільшим ворогом судин і серця є магазинна випічка.
Аби знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань, треба вживати у достатній кількості харчові волокна.
Багато таких волокон містять овочі, фрукти, бобові та висівки. Саме харчові волокна допомагають нормалізувати вуглеводний обмін та знижують поганий холестерин.
Лікарі зауважують, що добова норма висівок не повинна перевищувати 35 грамів. Інакше вони можуть стати на заваді засвоєнню вітамінів.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря.
Радіо Трек: НОВИНИ