«Якого х**?!»: Піонтковський облаяв Табаха за підозру у співпраці з ФСБ? (ВІДЕО)

Конфуз в ефірі Телемарафону

В ефірі єдиного телемарафону стався несподіваний казус. Точніше – конфлікт між двома закордонними експертами, один з яких мало не звинуватив іншого в роботі на ФСБ, кілька разів назвавши його «паном полковником».

Як повідомляє ТСН, у прямому ефірі єдиного телемарафону вступили у словесну перепалку російський політолог Андрій Піонтковський та капітан 1-го рангу збройних сил США у відставці Гаррі Табах.

Піонтковський в якийсь момент не стримався й облаяв Табаха:

«Якого х*я ти мене називаєш полковником?»

Це сталося під час обговорення теми виборів у США та переваги республіканців у Конгресі.  Гаррі Табах, якого приєднали до ефіру після виступу Піонтковського, декілька разів назвав російського політолога полковником.

На що Піонтковський і вигукнув свою сакраментальну фразу, після якої ведучий програми попросив його нецензурно не висловлюватися, а Табах, своєю чергою, наголосив, що якщо подібне повториться, то він більше не буде брати участь у ефірах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень