7 предметів гардероба, які потрібно мати жінкам 50+ (ФОТО)

Поради зі складання стильного гардероба

На фото - журналістка Марія Кузьмич з міста Сарни на Рівненщині (усі фото у публікації з її сторінки у Фейсбуці)

Сукні

Обирайте моделі простого крою, краще - однотонні або з непомітним принтом. Це можуть бути прямі сукні, які підходять майже кожній фігурі. Таку сукню можна доповнити піджаком, палантином або носити з непомітними, але елегантними аксесуарами. Також всім підходять сукні-сорочки. 

Жінкам з гарною фігурою можна носити приталені моделі чи сукні з поясом. Якщо живіт виступає, приховайте його сукнею з вільним кроєм у проблемній зоні. 

Блузи та сорочки

Обирайте їх світлого кольору. Добре виглядають практично всі пастельні тони: головне - знайти свій. 

Ідеальним варіантом стане класична пряма сорочка, яку можна носити з будь-яким варіантом низу. Також блузи обирайте лаконічні. І будьте обережні з такими деталями, як бант на горловині чи жабо, ці деталі можуть візуально додати віку.

Джинси

Підійдуть класичні моделі з мінімальним декором. Джинси з дірками, моделі з великою кількістю вишивки або оброблені бісером, у зрілому віці краще не носити. Колір джинсів також варто обирати класичний — синій, чорний або сірий.

Штани

Їх легко комбінувати з різноманітними варіантами верху — від строгого піджака до світшота чи худі.

Жакет

Можна придбати костюм зі спідницею або штанами, проте також елегантно виглядають ансамблі, де жакет і нижня частина - різні.

Кардиган

Уникайте старомодних «бабусиних» светрів, які можуть візуально додати вам років. Натомість, віддайте перевагу стильним трикотажним або в'язаним кардиганам.

При цьому довжина кардигана може варіюватись, особливо ефектно виглядають довгі моделі — до лінії коліна або навіть нижче.

Верхній одяг

Пуховики взимку дуже зручні. Проте не варто відмовлятися і від пальт, які виглядають значно елегантніше.

А ось від шуб краще відмовтеся, оскільки такий одяг вже не модний. Якщо ж хочете придбати модну шубу, обирайте модель зі штучного хутра, яке зараз актуальне.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень