Який автомобіль можна купити за 3 тисячі доларів: є непогані варіанти

Вони витривалі, надійні та прості в ремонті

Автомобіль дає свободу і коштує ця свобода недешево. Машина у хорошому стані коштує від 8 тисяч доларів або хоча б 6 тисяч. Втім, є й варіанти придбати непогане авто і дешевше.

Такі авто — без наворотів, різних комфортних функцій, це — просто транспорт, який виконує головну функцію – перевозить.

Разом з Телеграфом розповідаємо, що можна купити, маючи бюджет до 3 тисяч доларів.

Отже, на сайті Auto.ria є понад 37 тисяч пропозицій автомобілів за цю ціну. Звісно, серед них є авто у несправному стані, чи розбиті, які продаються на запчастини. Розповідаємо про екземпляри, які варті уваги.

ВАЗ 2131 Нива 2019

Першим є ВАЗ 2131 Нива 2019 року випуску. Пробіг цього авто — 170 тисяч кілометрів. Власник каже, що авто у хорошому стані та вкладень не потребує.

ВАЗ 2110 2011 I поколiння (FL)

ВАЗ 2110 2011 I поколiння (FL) — ще одне непогане авто, яке продається просто зараз. Продавець зазначає, що в авто поміняні мастило та розхідні матеріали, є ГБО, але воно не вписане в техпаспорт.

BMW 5 Series E34

Доволі непоганий екземпляр продається у Чернівцях. Це BMW 5 Series E34 1989 року випуску. Попри свій поважний вік, власник авто зазначає, що авто на ходу і «в ідеальному стані».

ЗАЗ Sens 2017

ЗАЗ Sens 2017. Продавець зазначає, що він був одним власником авто. Тут встановлено газобалонне обладнання, двигун після капітального ремонту, ходова — також. Є нюанси на кузові.

ВАЗ 2190 Granta 2015

ВАЗ 2190 Granta 2015 — ще одне авто, яке продається у хорошому стані. Цікаво, що воно має дуже малий пробіг як для своєї ціни — всього 85 тисяч кілометрів. Власник зазначає, що авто переобладнано на газ, а двигун працює ідеально.

Renault Logan 2015

Цей Renault Logan 2015 має незначні пошкодження лакофарбового покриття, але з технічного боку авто у хорошому стані. Як вказує власник, автомобіль має пробіг 280 тисяч кілометрів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень