Які номери квартир та будинків приносять щастя і достаток їхнім мешканцям

Які щасливі номери квартир і будинків

Фахівці зазначають, що найщасливішим номером будинку чи квартири буде той, який містить нуль. Оскільки нуль – це символ початку, гармонії та завершеного ідеалу. Тому в усіх мешканців цієї квартири будуть успішними проєкти, всі починання і міцні стосунки.

Щоб визначити, чи приноситиме вам щастя адреса, треба скласти всі цифри номеру квартири чи будинку. Наприклад, номер квартири 68: 6+8=14, 1+4=5. Ви отримали цифру 5. Це число визначатиме, чи буде прихильним до вас успіх.  

Щасливі номери квартир

Номер 1 – символізує вдалий початок, щасливий збіг обставин. Все завершуватиметься успішно, можна без страху розпочинати нові справи. Енергетика житла буде сприяти усім починанням в роботі, грошах і стосунках.

Номер 3 – таке число обіцяє мешканцям оселі багато щастя та добробуту. У домі пануватиме достаток, між подружжям – любов та взаємоповага.

Номер 4 – життя в такій оселі буде спокійним та гармонійним. У мешканців ніколи не буде проблем із грошима, на роботі, у сімейних стосунках.

Номер 5 – цей номер має прекрасну фінансову енергетику. Мешканці такої оселі можуть розраховувати на великі гроші та успіх.

Номер 7 – одне з найщасливіших чисел. У цій оселі завжди пануватимуть мир, гармонія і достаток. Сімейне життя складеться вдало, а проблем на роботі чи з грошима ніколи не буде.

Номери квартир зі складною енергетикою

Номер 2 – у мешканців будинку може бути дисбаланс в особистому та професійному житті. Щоб вирівняти енергетику, треба правильно розставити пріоритети та приділяти достатньо уваги як своїм близьким, так і кар’єрі.

Номер 6 – мешканцям такого житла може не вистачати позитивних емоцій та комфорту. Тому важливо оточити себе гарними речами і завжди підтримувати лад у домі.

Номер 8 – якщо невміло розпоряджатися своїми фінансами, то мешканці житла можуть мати проблеми з грошима.

Номер 9 – мешканцям квартири з цим номером важливо не перевтомлюватися і не брати на себе багато відповідальності, бо можна швидко вигоріти і не досягнути поставленої мети у житті.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень