Які деталі одягу зіпсують вигляд після 40 років

Вони додадуть візуально віку

Землисті і болотні кольори

Коричневий, землистий, сірий, болотний і оливковий кольори личать невеликій кількості жінок і до 40 років. А після цієї вікової межі - тим паче. Вони роблять обличчя блідим, наче у хворого, старять. Тож краще їх не носити. А якщо вже несила відмовитися, то додайте в образ бежевий чи персиковий шарф, щоб зменшити негативний вплив цих кольорів. 

Темний образ

Чорний колір не на всіх виглядає ефектно. Адже темні відтінки старять, а світлі молодять. Тому, щоб образ був стильним, не одягайтеся в усе чорне, коричневе, темно-вишневе, бордове, темно-синє тощо, а поєднайте ці кольори зі світлими відтінками.

Балахон

Така сукня личить лише молодим і худеньким. А після 40 років вона лише візуально збільшить вагу і вік. 

Весь одяг у тон

Коли блузка, штани, сумка, туфлі та біжутерія підбираються в тон, образ підкреслюватиме ваш вік, і несмак. А ще ви будете виглядати невиразно і сіро. Тому додайте яскраві акценти за формулою: на яскраву базу — спокійний відтінок, на спокійну — яскравий.

Глухий комір

Светри з коміром, який повністю приховує шию, личать лише довгошиїм жінкам. Замініть його на V-подібний виріз. Він і шию візуально зробить довшою, і груди підкреслить.

Унісекс

Після 40 років чоловічі речі у гардеробі жінки виглядатимуть недоречно. Тож з них можете залишити, хіба, джинси й унісекс-сорочку або футболку. Але щоб виглядати жіночно, підперезуйтеся або заправте сорочку в штани. Ще можна додати аксесуари (від ременів і хусток до шпильок і брошок), які допоможуть бути жіночнішою.

Стиль «гонитва за молодістю»

Це неонові речі, футболки з мультяшними принтами, декор зі стразів і паєток, рвані джинси. Одяг у молодіжному стилі не молодить, а старить жінку за 40. Та й виглядає він безглуздо. 

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень