Які цифри в номері машини притягують щастя, а які - лихо: народні прикмети

Які цифри краще не використовувати на своєму автомобілі

kolobok.ua

З давніх часів цифри ділили на ті, які приносили удачу людям, і на ті, які, навпаки, відлякували її. Саме з цієї причини багато автолюбителів при покупці машини звертають пильну увагу на цифри, які знаходяться на їх номерному знаку.

«Нещасливі» числа

Згідно із прикметами, неблагополучними для номерних знаків вважають цифри  шість, дев'ять і тринадцять. Забобонні люди вірять, що вони тягнуть за собою невдачі і загрожують бідою.

Число «шість» завжди вважалося несприятливим, його пов'язували з дияволом. Число, яке містить три шістки і несе енергію руйнування, тому шість є дуже небезпечним для будь-якої людини.

Число 9 по-різному сприймається у нас. Хтось вважає, що дев'ятка несе щастя і щось хороше, а хтось вважає навпаки. Є думка, що вона є перевернутою шісткою, яка є дуже небезпечною.

Деякі ж згадують про дев'ять днів жалоби, які відраховуються від дати смерті людини. А

Цифра тринадцять — чортова дюжина, як її заведено називати. Вважається, що 12-це щасливе число, що тягне в собі щось хороше, бо в Біблії було саме 12 апостолів, а ось 13 перекриває його на одиницю, несе в собі диявольську, руйнівну енергетику, пов'язану з нечистю.

Якщо ви вірите в подібні забобони, спробуйте не допускати такі числа і цифри на своїй машині.

 

«Щасливі» числа

У великій кількості країн щасливими цифрами вважають п'ять, сім і вісім. «П'ять» завжди у всіх асоціюється з чимось хорошим.

«Сім» є щасливим, тому що в Біблії Бог створив Землю саме за 7 днів.

Для віруючих число 8 вважається по-своєму значущим. «Вісім» — знак нескінченності. Вісім несе в собі домінантні якості і є знаком переможця.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень