Які теплі чоловічі куртки модні у 2022-2023 роках (ФОТО)

Мода холодного сезону

Парка

Парка — один з найпопулярніших різновидів верхнього одягу для зими. Щороку у ній оновлюють і зміцнюють пухову ізоляцію, а також використовують все якісніші вітрозахисні тканини. Тож вона зігріє у найхолодніший мороз із вітром.

Таку куртку найкраще поєднати з робочим і повсякденним одягом: джинсами, грубими черевиками, великими шарфами тощо.

Пуховик

Пуховики — для найсуворіших зимових морозів. Вони можуть бути наповнені справжнім гусячим пухом або синтетичним утеплювачем і добре захищають від холоду. В колекціях сезону осінь-зима 2022/2023 ви зможете знайти безліч варіантів не лише практичних, а й стильних пуховиків. Короткі куртки чи довгі пальта, супероб’ємні чи викроєні по фігурі силуети, елегантні чи авангардні моделі — вирішувати вам.

Куртка з вощеної тканини

Куртка з вощеної тканини — найуніверсальніший верхній одяг у цьому списку. Хороша вощена куртка захистить від стихії (до певної міри), до того ж це одне з найкласичніших пальт, яке може носити чоловік. Врешті, вощену бавовну й полотно використовували для виготовлення всепогодного спорядження впродовж сотень років. 

 

Бомбер

Куртка-бомбер — надійна класика. Ці куртки настільки автентичні й позачасові, наскільки це можливо. З огляду на те, що їх створення мало на меті не дати пілотам змерзнути на великій висоті, вони набагато тепліші, ніж може здатися.

Флісова куртка

Флісова куртка — неймовірно легка, але це не применшує її здатності відігравати роль зимового верхнього одягу. Івон Шуїнар — засновник Patagonia — вперше почав шити одяг з цієї тканини в 1970-х. Він був закоханий у поєднання довговічності, легкості, тепла та можливості простого прання флісу. До того ж флісова куртка — багатофункціональна річ: ви можете вдягти її як поверх толстовки в менш прохолодні дні, так і під іншу куртку, коли за вікном хурделиця та лютий мороз. 

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень