Як зробити, щоб стара духовка пекла рівномірно і нічого не пригоріло
Два секрети
Проблема старих духовок полягає в тому, що страва пропікається нерівномірно. Саме через це страждає якість вашої випічки.
Є два простих способи, які допоможуть розв'язати це питання з мінімумом трудовитрат.
Отже, страва, приготована в духовці, вийшло невдало: низ пригорів, а верх не допікся.
2 хитрощі:
Перший спосіб активно використовували близько 40 років тому.
Полягає він у тому, щоб на дно духовки поставити ємність із водою.
Другий трохи складніший.
Ґрати духовки обертають фольгою і розміщують під основним листом, на якому готуватиметься страва – пироги, пиріжки, булочки, піца, хліб та інша випічка.
Завдяки цим порадам можна не переживати – випічка вийде ідеальною навіть у старій духовці. Низ не пригорить, а верх пропечеться як слід.
Радіо Трек: НОВИНИ