Як виглядає та як назвали хлопчика-богатиря, який народився у Рівному (ВІДЕО)

Дитина вагою понад 6 кг

Новонароджений - наче тримісячна дитина. Вага хлопчика понад 6 кілограмів, а зріст – 65 см. І це рекорд не лише для пологового будинку Рівного за всю історію, а й для всієї України в цьому році.

Положили на ваги, думав, буде до 5 кг. Сказали – 6,330. Я був просто шокований,  - каже батько військовий Дмитро.  

Це вже друга дитина у 31-річної мами Ангеліни. На 30 тижні зрозуміла, що дитина народиться богатирем, бо не могла довго ходити – настільки був великим живіт. Спробувала народити самостійно, але лікарі таки провели кесарів розтин.  

Очікували гігантський плід 5 кг, а не 6,330. Закричало дитятко відразу, порозовів, поки донесли на реанімаційний столик, - зауважує неонатолог  міського пологового будинку Ірина Дика.    

Це вже друга дитина в Ангеліни та Дмитра. Він родом з Полтави, в ЗСУ добровольцем пішов у 2015. Старшому сину Богдану – 4 роки і він народився вдвічі меншим.

А богатиря назвали Остапом. Батьки вважають, що син народився рекордсменом через спадковість.   

Я – 4,500, чоловік – 4. Його батько – 5,500 – ходять легенди. Можливо, в діда пішов. Ніяких супутніх хвороб не було, була звичайна вагітність просто з великою дитинкою, - розмірковують Ангеліна та Дмитро.

І мама і малюк, який має параметри тримісячної дитини, почуваються добре. Остапа з мамою готують до виписки.

Джерело: «Ми-Україна»  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень