Як вибрати найкращі цитрусові і не купити «суху кислятину»

Не варто брати ідеально круглі апельсини

Апельсини вже давно є доступними для українців, але й досі не всі вміють обирати правильні плоди. Часто попадаються кислі апельсини з сухим м'якушем. Щоб не помилитися, варто знати три основні правила вибору найкращих апельсинів.

Форма, розмір і країна походження

Часто нам здається, що найбільші апельсини будуть найсоковитішими. Проте насправді це не так. Такі плоди мають дуже товсту шкірку і найчастіше є кислими, сухими та волокнистими.

Більшість покупців обирає плоди ідеальної форми. Хоча краще обирати ті апельсини, які мають випуклість на місці, де колись була квітка. Такі цитрусові – найсмачніші.

Варто також звертати увагу на те, звідки до нас приїхали апельсини. Чим далі розташована країна, з якої привезли апельсини, тим менш дозрілими вони можуть бути. Привезти стиглими такі плоди майже немає шансів, адже плоди зіпсуються ще у дорозі.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень