Як легко позбутися плям на пуховику і прати не доведеться

Маленька хитрість

Тональний крем, помада, блиск на комірі куртки – це щорічна проблема всіх дівчат, які взимку носять пуховики з високими комірами. Часто прати такий верхній одяг не можна, тож багато дівчат носять шарфи, які і дешевші, і легші у догляді.

Якщо ви не любите такі предмети гардеробу, то пропонуємо вам скористатися хитрістю, яка допоможе видалити плями з пуховика.

Як швидко позбутися слідів косметики на куртці

Вам знадобляться два ватяні диски та міцелярна вода. В такий спосіб плями видаляються дуже швидко і без зайвих зусиль. А ваш одяг знову радуватиме вас бездоганною чистотою.

Візьміть ватяний диск і добре змочіть його міцелярною водою. Потім прикладіть до плями від косметики на кілька секунд і протріть забруднене місце. Через хвилину ви побачите, як слід від макіяжу просто розтанув на ваших очах.

Щоб косметика більше не залишала слідів на вашій куртці, таку процедуру можна робити через день. Але будьте обережними з міцелярною водою, щоб не залишалося розводів на одязі.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень