«Я розумію, чому його серце зупинилося»: Світлана Білоножко розповіла про хворобу чоловіка

Світлана розповіла подробиці смерті Віталія

Співачка та дружина покійного народного артиста України Віталія Білоножка Світлана прокоментувала втрату коханого чоловіка в інтерв'ю YouTube-каналу Rostyslove Production.

За її словами, причиною смерті чоловіка став цукровий діабет, з яким він боровся протягом тривалого періоду. Крім того, Віталій мав шкідливу звичку – паління, якою він захопився ще в 17 років.

«Це сталося раптово. Він не дуже добре почувався. Цукровий діабет давав про себе знати. Ми лікувалися, ходили на крапельниці. Все було наче добре. Напередодні стало не дуже добре. Я викликала швидку, на що Віталік, який не любив лікуватися говорив: »Свєта, все буде добре, не треба«. Та все ж таки лікарі були на порозі», - розповіла Світлана.

Артистка розповіла, що його госпіталізували, і спочатку все виглядало обнадійливо. Однак 9 січня вранці раптово відбулася трагедія, і Віталія не стало. Лікарі сповістили їхнього сина про це по телефону.

«Мені здалося, що я взагалі нічого не чую. Це страшні слова, хто їх чув у житті. Тим паче, коли говорять тобі про людину, яку ти кохаєш усе життя», - зі сльозами на очах говорить Світлана. 

За словами Світлани, шкоди здоров'ю її чоловіка значною мірою завдала повномасштабна війна в Україні.

«Це катастрофа. Він так хвилювався за кожного воїна, за кожного солдата, тим паче, що і наші рідні теж на фронті. І він просто... Я розумію, чому його серце зупинилося. Воно дуже було натружене муками та переживаннями», - зазначила Світлана. 

Співачка також розповіла, чому артист останнім часом так рідко з'являвся на публіці. Виявилось, що через шкідливу звичку курити та виснаження організму чоловік не хотів виходити на сцену. 

«Він не хотів, щоб його бачили трохи втомленим, що він відчуває біль, що не все гаразд. Він хотів вилікуватися, і казав: »Ох, я тоді заспіваю, тримайтеся«. Це єдина причина. Він не з’являвся в публічних місцях, не хотів. Він все чекав, що буде краще, але продовжував курити і нікого не слухав», - додала дружина Білоножка.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень