Події в Ізраїлі, спланувала Москва ще під час «здачі» Нагорного Карабаху? (6 ФОТО)

На Кazaпії радіють різанині євреїв

Не виключено, що трагічні події, які розгортаються сьогодні в Ізраїлі, були задумані та скоординовані між Хамасом, Тегереном та Москвою.

При чому, в цій комбінації задіяні й деякі діячі з Азербайджану, які, при цьому, не представляють офіційну владу Алієва.

От що з цього приводу пише Лев Надив

В течение сентября писал настойчиво лидеру наиболее рациональной политической силы в Израиле «Оцма Йехудит», влиятельному члену Правительства И. Бен Гвиру, да и на Фейсбуке (см. скрин комментария)

 

ДВЕ НЕДЕЛИ НАЗАД верно назвал день и час развязывания большой войны против Израиля.

 

В день падения Нагорного Карабаха была дана из Кремля отмашка на агрессию против Израиля и не случайно в тот же день командование Израильской армии доложили (ссылка в комменте) своему политическому руководству ложь, будто ХАМАС не собирается воевать.

 

Под диктовку своих московских хозяев, чтобы нападение террористов застало их страну и армию врасплох.

 

Новый этап наполеоновских планов околопутинского маньяка мусульманина И. Рагимова.

Сначала уничтожить самые ненавистные ему народы – Израиль и Армению (вместе с фрагментацией Ирана после ответноного удара Израиля).

 

Только потом начнется Большая Игра. Шантаж Европы стратегическими ядерными ударами с требованием открыть ее границы уйгурам и прочим центральноазиатским беженцам.

 

ТЮРКИЗАЦИЯ ЕВРОПЕЙСКОГО КОНТИНЕНТА. ТУРЕЦКОЕ ЗАВОЕВАНИЕ АРАБСКИХ НЕФТЕДОБЫВАЮЩИХ СТРАН.

 

Кстати, сегодня «Путинка Иля» как прозвали в Баку пропойцу Рагимова, отмечает в бункере Путина день рожденья российского диктатора (на фото: в бункере на днюхе 2021 г).

Араби б'ють та ґвалтують ізраїльських жінок

А на цьому відео палестинці закликають Путіна ще сильніше бити по Україні, аби вони приїхали й змогли поодружуватися на українках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень