Водій мера Здолбунова допомагав дружині в торгівлі… на авто Сухляка (ФОТО/ВІДЕО)

Тепер він безробітний, зате з компенсацією за 4 дні невикористаної відпустки

На фото ліворуч -- водій Роман Решетнівський, праворуч -- Владислав Сухляк
На фото ліворуч - водій Роман Решетнівський, праворуч - Владислав Сухляк

Водія голови Здолбунівської громади зловили за доставкою товару – у робочий час, службовим авто, дружині на ринок. Про це повідомляє itv.

Інцидент зафільмував і виклав у мережу місцевий житель Максим Голуб. У підписі до відео він повідомив, що Роман Решетнівський, який і є водієм голови громади Владислава Сухляка, привіз м’ясну продукцію на ринок по вул. 8-го Березня для своєї дружини.

Вона там займається торгівлею.

– Звертаю увагу! Автомобіль куплений, утримується та заправляється, як і нараховується заробітна плата водію, за гроші платників податків, – пише Максим Голуб.

Інцидент трапився учора, 11 січня, близько полудня. А вже до кінця дня на цей інцидент відреагував і сам Владислав Сухляк. Каже, це дійсно відбувалося у робочий час із використанням службового транспорту, тож очільник громади відразу підписав розпорядження про звільнення цього чоловіка.

– Немає виправдань таким діям. Я підписав відповідне розпорядження про звільнення цієї особи із обійманої посади. Рішення набуває чинності з завтрашнього дня [з 12 січня 2022 р. – ред.].

 

Користуючись нагодою, хочу подякувати небайдужим і наголосити для працівників апарату міської ради, що у випадку порушення трудової дисципліни будуть прийматися відповідні рішення, – прокоментував ситуацію Владислав Сухляк.

Згідно з розпорядженням Роману Решетнівському виплатять компенсацію за невикористані 4 календарні дні додаткової оплачуваної відпустки за минулий рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень