Візит президента Зеленського та очільника МОЗ Ляшка у Рівне: що відомо

Чутки про приїзд президента з’являються вже вдруге за літо

Колаж: Радіо Трек
Колаж: Радіо Трек

У Рівному знову говорять про приїзд президента Володимира Зеленського. Кілька тижнів тому подейкували, що голові держави мають показати будівництво стадіону «Авангард».

Зеленський в Острозі. Під час першого візиту на Рівненщину
Зеленський в Острозі. Під час першого візиту на Рівненщину

Цього ж разу Зеленський, начебто, має відвідати Рівненську обласну лікарню, де нещодавно в межах президентської програми «Велике будівництво» відкрили оновлене приймальне відділення.

Однак в облдержадміністрації інформацію це не підтверджують:

— Інформацією щодо дати приїзду Президента України Володимира Зеленського чи його можливого графіку – наразі не володіємо.

 

Водночас, завжди раді візиту Глави держави. Є багато що показати на Рівненщині, зокрема як регіон змінюється завдяки програмі Велике будівництво.

 

Коли у нас з'явиться інформація про приїзд Володимира Зеленського, пресслужба ОДА обов'язково проанонсує це для ЗМІ та громадськості, - зазначив Радіо ТРЕК речник Рівненської ОДА Олександр Поліщук.

Тим часом місцевий телеграм-канал Штірліц повідомляє, що у Рівному з дня на день очікують міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка.

— Як повідомляють агенти ШТІРЛІЦА, чиновники та керівники місцевих медичних закладів вже повним ходом готуються до візиту Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, який очікується буквально з дня на день.

 

З наших джерел стало відомо, що приїзд очільника МОЗ має відбутися або завтра, або вже наступного тижня. Точна дата, а відтак і сама програма візиту ще невідомі.

 

Однак вже точно можна сказати, що в переліку медзакладів, які він відвідає, буде центральна міська лікарня, яка в обласному центрі вважається базовою по лікуванню хворих на COVID-19.

 

Не виключено також, що Ляшку покажуть і обласну лікарню, в якій зовсім недавно завершили реконструкцію приймального відділення в рамках президентської програми «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні за 7 липня.

Але і цю інформацію в ОДА не підтверджують. Речник облдержадміністрації Олександр Поліщук повідомив, що у п’ятницю, 9 липня, до нас приїжджає міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко. Можливо, припускають в ОДА, з ним сплутали Ляшка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень