У Луцьку страйкували шляховики

У соцмережах повідомляли про перекриття в'їзду до сусіднього Луцька через страйк волинських шляховиків

Шалені пробки і неймовірно утруднений підїзд нині до міста Луцьк. Як повідомляють у найбільшій спільноті рівнян "Типове Рівне", в'їзд у місто заблокували волинські шляховики. За попередньої версією, в такий спосіб шляховики вимагають зарплату. 

Телеканал ZIK побував на місці страйку.

Як уже з'ясували журналісти каналу, працівники автодору з транспорантами, з яких закликали погасити зарплатні борги, ходили головними автошляхами впродовж години, це було близько опівдня. На диво, водії з розумінням поставилися до такої вимушеної акції «шляховиків». Працівники волинського облавтодору розповіли, що зарплати не отримували вже півроку, а звернення до керівництва країни результату не дало, тож на підприємстві вирішили перейти до рішучих дій і перекрити рух транспорту.

До слова, у Волинський ОДА з цього приводу збиралася і спеціальна нарада.

Проблема із заробітною платою фактично заблокувала роботу підприємства: понад 150 працівників уже звільнились, решта  працюють по 2-3 дні на тиждень. На сьогодні Служба автомобільних доріг у Волинській області боргує своїм працівникам близько 11 млн. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень