Військовозобов'язаним українцям присвоять електронний код: Навіщо він?

Номери складатимуться із 19 цифр

Електронний код — це окремий номер запису в Єдиному державному реєстрі призовників. За його допомогою можна досить швидко знайти відомості про будь-яку особу, яка перебуває на військовому обліку.

Основна мета цього номеру — пришвидшення пошуку відомостей про конкретну особу в цьому реєстрі.

- У базу даних досить ввести 19 цифр — і на екрані комп’ютерного монітора з’явиться абсолютно вся інформація про призовника, військовозобов’язаного чи резервіста: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, дані про військово-облікову спеціальність та інші, - пояснює Олександр Косінський із Хмельницького обласного ТЦК та СП. 

За словами Косінського, за цим окремим номером можна перевірити особу з будь-якого територіального центру комплектування та соціальної підтримки, незалежно від регіону.

Пам'ятати свій код військовозобов'язаному не обов'язково. Його роздруковують і вклеюють у військовий квиток.

Для цього не потрібно терміново йти до ТЦК. Код можуть вклеїти у військовий квиток, коли військовозобов’язаного покличуть для звіряння даних або проходження комісії.

Згоди на присвоєння коду, згідно із законом, не потрібно. 

Наразі база даних Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних у стадії формування. Цей процес планують завершити до кінця року.

Джерело: Експрес

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень