Винник вперше за 15 місяців перервав мовчання: як змінився, чим хворіє та де зараз живе співак (ВІДЕО)

Артист вперше за довгий час дав інтерв'ю

Український виконавець Олег Винник, який після початку повномасштабного російського вторгнення зник з публічного простору, несподівано дав перше за довгий час інтерв'ю. Про це свідчить анонс, який вже з'явився у мережі.

Так, у ролику на YouTube-каналі КРП під назвою «Винник: повернення?» можна побачити, що артист відповідає на запитання про війну, хворобу та близьких йому людей.

Автори інтерв'ю пообіцяли оприлюднити його вже найближчим часом.

Зокрема, у відео співак зізнається, що шкодує про те, що зараз він не на фронті.

— Я буду тільки про одне жалкувати. Що я не тримаю в руках зброю. І що я не там, - говорить він.

Також журналістка запитує чоловіка про те, як йому вдалося виїхати за кордон у період російсько-української війни.

Що стосується загадкової хвороби співака, про яку вже близько року говорять у мережі, то, за словами артиста, це недуга, яка спіткала всього 2 відсотки людей у Німеччині, де він проходить лікування.

Питання прозвучали й про оточення співака, а саме про його «найближчу людину». «Та, яка найближча до мене. З якою я часто сплю. Вона, не він. Ви її знаєте», – відповів чоловік.

Окрім того, у ролику також показали, як зараз виглядає Винник.

 

Він перестав вести соціальні мережі, тому шанувальники могли бачити лише його архівні фото, зроблені ще до початку великої війни.

В Instagram журналістка Вікторія Курочка повідомила, що інтерв’ю зі знаменитістю буде складатися із двох частин, а швидкість публікації відео буде залежати від того, як швидко її канал набере достатню кількість підписників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень