Відомо, кому передадуть приміщення у центрі Рівного. Керівник від коментарів відмовився

Аргументи передачі — невідомі

Директор КП «Рівнекнига» - Олександр Савчук

Приміщення у центрі Рівного безкоштовно передали новому власнику. Йдеться про будівлю на вулиці 16 Липня, 77, що біля обласної прокуратури.

Донедавна воно перебувало на балансі Фонду держмайна, а тепер ним користуватиметься комунальне підприємство «Рівнекнига».

У рішенні Рівненської облради йдеться, що такі зміни запровадили, цитуємо, «з метою ефективного використання комунального майна».

Приміщення закріпили за «Рівнекнигою» на праві господарського відання.

Днями на сайті облради з'явилося ще один проєкт рішення. Там йдеться про внесення змін до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад області.

Аргументи передачі приміщення саме цьому підприємству і яку діяльність там планують проводити невідомі.

Керівник «Рівнекниги» Олександр Савчук коментувати ситуацію відмовився. Порадив звернутися за коментарем до власника — Рівненської обласної ради. Наразі Радіо Трек очікує коментар щодо того, для чого ж підприємству, яке займається книгами, приміщення у центрі Рівного.

Більше інформації — згодом на нашому сайті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень