Відновлення стосунків – Овнам, багато уваги – Терезам: гороскоп на 9 лютого

А Водоліям потрібно бути вкрай уважними

ОВНИ

У вас буде нагода відновити давні стосунки. Зорі рекомендують дуже серйозно подумати про цю можливість, бо є великі шанси, що ця людина змінить ваше життя на краще.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для впорядкування особистого життя. Не бійтеся поговорити відверто зі своїми коханими, щоб з’ясувати те, що вас турбує.

БЛИЗНЯТА

Не найкращий день для аналізу вашого життя, бо це може загнати вас у депресію. Думайте краще про майбутнє та будуйте оптимістичні плани.

РАКИ

Вам потрібно буде терміново знайти рішення проблеми. І тут вам краще звернутися за допомогою до близьких – разом вам буде легше вирішити складну ситуацію.

ЛЕВИ

Намагайтеся якомога швидше виконати усі нудні та складні справи, щоб лишити більше часу на те, що справді приносить вам задоволення.

ДІВИ

Ви хочете у всьому бути першими, проте цього дня не варто перенапружуватися. Ваша удача буде залежати від того, наскільки грамотно ви вмієте домовлятися та знаходити спільну мову з людьми.

ТЕРЕЗИ

Якщо хтось приділяє вам багато уваги, то не варто відмовлятися від цього. Навіть якщо людина вам не дуже й подобається, не відштовхуйте її.

СКОРПІОНИ

Попри те, що ви продумаєте кожен свій крок, знайдеться зовнішня сила, яка анулює ваші зусилля. Цей день взагалі буде не дуже вдалим.

СТРІЛЬЦІ

Ви не зможете вирішити важливі справи через відсутність хороших ідей. Намагайтеся заручитися підтримкою фахівців, щоб виконати роботу.

КОЗОРОГИ

Проявіть терпіння та ретельно приховуйте свої справжні почуття до людини, з якою доведеться багато спілкуватися цього дня. Інакше створите собі зайві проблеми.

ВОДОЛІЇ

Будьте уважними, адже можете загубити дуже цінну для вас річ.

РИБИ

Зведіть до мінімуму особисті контакти. Ви будете нестриманими та надто емоційними, тому можете наговорити зайвого.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень