Вибухи лунають на Львівщині: ракети маневрують між кількома областями

Україна під ударом

У Дрогобичі Львівської області лунають вибухи. Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Незадовго до цього повідомлялося, що ракета загрожувала місту Самбір.

Однак згодом Козицький повідомив, що ракета, яка летіла в бік кордону з Польщею, змінила курс і рухається у напрямку Львову. 

Перед тим, як з’явилось повідомлення про вибухи в Дрогобичі, ворожа ракета маневрувала між Львівською, Тернопільською та Івано-Франківською областями.

МИКОЛАЇВ - ХАРКІВ - КИЇВ:

У Миколаєві внаслідок ранкового удару, 7 лютого, є загиблий.

Пошкоджені житлові будинки. Близько 20 з них – без дахів. Пошкодження газових і водопровідних мереж. Одному постраждалому надали допомогу на місці.

Двічі за ранок, 7 лютого, бив по Харкову ракетами Х-22. Також повідомляли про пуски балістичних ракет із району Білгорода в Росії.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив на своєму Tg-каналі., що в столиці було пошкоджено дві високовольтні лінії: «Частина споживачів на лівому березі наразі без електроенергії», - пише Кличко. 

Відомо про двох постраждалих у Дніпровському районі. Медики, за словами мера, вже надали їх допомогу на місці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень