Нардепи – у значній кількості – прагнуть скласти мандати ВРУ, але їх не пускають, - Арахамія

Вони хочуть на фронт?

За даними ZN.UA, на кінець жовтня Верховна Рада з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну втратила двадцять мандатів народних депутатів.

При цьому, як зазначає УП, замість 450 депутатів Україна має сьогодні лише 400 із яких багато хто хотів би скласти свої повноваження.

Про це голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив в компентарі телеканалу «Рада», передає «Інтерфакс-Україна»:

- Насправді кількість людей, які хочуть піти з парламенту, набагато більша. Ми вже не відпускаємо людей...

 

Ми говоримо, що просто не будемо за це голосувати, тому що люди мають досидіти до кінця (нинішньої каденції Верховної Ради) і ухвалювати необхідні для держави закони.

За словами Арахамії, необхідно оптимізувати роботу парламенту і знизити мінімальну кількість народних депутатів у групах,

«Щоб зберегти ці групи, щоб парламент, умовно, до нового скликання пропрацював приблизно в тому самому структурному режимі, якому він почав працювати».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень