Вела підривну діяльність на шкоду Україні: на Львівщині затримали посадовицю-зрадницю з Криму

Хотіла через Польщу поїхати в росію

На Львівщині затримали посадовицю одного з так званих «міністерств Автономної Республіки Крим». Вона намагалася виїхати до Польщі, повідомляє Державна прикордонна служба.

Відомо, що затримана здійснювала підривну діяльність на шкоду Україні та за це неодноразово отримувала винагороди від злочинної «влади» Криму.

Протягом 2014-2021 років зрадниця обіймала керівну посаду в одному з «міністерств» тимчасово окупованого Криму. Вона підтримувала злочини російських військових та агресію рф проти України.

 

В січні 2022 року жінка прибула на територію України, з її слів: «приехала по семейным обстоятельствам». Проте втекти назад їй вже не вдалось, адже росія розпочала так звану «військову спецоперацію».

До Польщі жінка мала виїхати для того, аби потім через Білорусь потрапити до росії.

Нині правоохоронці повідомили їй про підозру у державній зраді та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 4 млн грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень