Вчені назвали продукт, який замінить вживання ОМЕГА-3

Це дуже важливий для організму компонент, який допомагає здолати хронічний запальний процес

Поліненасичені жирні кислоти ОМЕГА-3 дуже важливі для людини. Вони потрібні для профілактики та лікування хвороб, пов'язаних з хронічними запальними процесами. Навіть у випадку діабету, гіпертонії та жирової хвороби печінки.

Кількість ОМЕГИ-3 повинна бути в нормі, і врегулювати ситуацію можна, правильно підібравши раціон. Достатньо додати певний вид риби.

Вона не лише насичена омега-3, а й кальцієм, що робить її в рази кориснішою. Вважається, що у такому продукті 38% рекомендованої норми у 100 грамах.

Це сардини.

 

Сардина – не тільки дешеве джерело ОМЕГА-3, вона містить залізо, яке особливо важливе для людей, які відмовляються від м'яса.

Також сардини багаті магнієм, таурином та аргініном, які мають кардіопротекторну дію.

Зауважте, корисним джерелом є саме риба – печена й навіть смажена, і трохи засолена. Але консерви з сардиною – не є джерелом ОМЕГА-3.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень