«Важка артилерія» рф: порноакторка Лола Тейлор хоче переспати з Зеленським заради «миру» (ВІДЕО 18+)

Соцмережі вибухнули після цієї заяви. Є навіть відповідь від її «колеги» з України

Російська блогерка і порноактриса Лола Тейлор (справжнє ім’я – Любов Бушуєва) записала відеозвернення до президента України Володимира Зеленського із пропозицією «віддатися йому» в обмін на «мир»

Зірка фільмів для дорослих начебто хвилюється за мирних жителів України, які щодня помирать, тож готова запропонувати йому себе в обмін на нашу капітуляцію.

– Моє звернення зараз до Зеленського. Зеленський, будь ласка, кинь зброю. Якщо ти це зробиш, то я тобі дам. Тому що не потрібна ця війна нікому, просто треба здатися, щоб не страждали люди і все. І отримаєш секс зі мною, – видала уродженка сибірського містечка Лола Тейлор

Сьогодні в мережі з’явилася відповідь. Щоправда, не Зеленського, а її «колеги за фахом» - української порноакторки, учасниці 11-го сезону романтичного реаліті-шоу «Холостяк» Адель Асанті.

Українка висунула зустрічну пропозицію – аби Тейлор сіла на обличчя російському диктатору владіміру путіну. Каже, мовляв, ось це дійсно може допомогти зупинити війну в Україні

– Друзі, не можу пройти повз це відео і хочу відповісти Лолі Тейлор, що краще б вона сіла своєю п*хвою путіну на обличчя. Тоді б війна і закінчилася, – написала у себе в інстаграмі Асанті.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень