В Україні вдруге за тиждень зафіксували землетрус: які наслідки? (ФОТО)

Де це сталося?

В Україні рано вранці 14 квітня стався невеликий землетрус. Коливання землі зафіксували о 04:55 у районі міста Іршава (11 км на схід від населеного пункту) в Закарпатській області.

Магнітуда землетрусу за шкалою Ріхтера - 3,2. Про це повідомив Головний центр спеціального контролю на офіційному сайті.

Епіцентр був під землею на глибині 4 км, розповіли експерти. Вони зазначили, що окремі особи могли відчути поштовхи.

- За класифікацією землетрусів відноситься до ледве відчутних. Коливання відчуваються лише окремими людьми, які перебувають у спокійному стані всередині приміщення, особливо на верхніх поверхах, – сказано в повідомленні.

Конкретно в цьому районі востаннє землетрус фіксувався 5 квітня 2023 року (магнітуда 2,2). Однак на заході країни це вже друге таке явище за тиждень.

Так, 12 квітня о 14:26 в Надвірнянському районі Івано-Франківської області стався землетрус магнітудою 2,5.

Джерело розташовувалося на 10 км на захід від міста Яремче на глибині 6 км. За класифікацією цей землетрус був невідчутним.

Інтенсивність коливань лежала нижче за межу чутливості людей, поштовхи реєструвалися тільки сейсмографами, зазначали фахівці.

Додамо, що в Івано-Франківській області це був перший землетрус у поточному році.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень