«В таких условиях – я абсолютний противник вашей наступательной операции», - Рустамзаде (ВІДЕО)

Україна, зробивши такий крок, зіткнеться з «жахливими втратами», - Петр Павел

Усе більше серйозних військових експертів застерігають Україну – проти масштабного контрнаступу – за відсутності надійної переваги ЗСУ в повітрі. Для такої переваги потрібні, як мінімум,  додаткові польові системи ППО та в першу чергу – винищувачі F-16, або їм подібні.

Без такого озброєння контрнаступ ЗСУ може зазнати невдачі та стати справжньою трагедією:

«Ви просто «спалите» 6-8-10 своїх бригад.

 

Це будуть колосальні втрати», - каже азербайджанський військовий експерт Агіль Рустамзаде, який сам свого часу служив в авіації.

Агіль Рустамзаде робить єдине застереження, що може наш Генштаб знає щось таке, чого не знає він

Зазначимо, що згідно з публікацією в журналі «Economist», Україна зараз має близько 80-ти літаків, у той час, як у Росії їх – близько 500. Причому російські є більш модернізованими, ніж українські.

Рустамзаде вказує на нову тактику авіації РФ, яка навчилася скидати керовані бомби з висоти понад 5000 м, перебуваючи за лінією фронту та вражаючи цілі вже в глибині нашої території.

РФ почала масово застосовувати важкі керовані авіабомби з березня цього року. Ця високоточна зброя створює дуже великі проблеми для наших військ

Саме застосування цієї тактики з боку росіян військовий експерт вважає найбільшою загрозою для українських військ, якщо ми підемо зараз у необдуманий контрнаступ:

«Я, конечно, не владею всей полнотой информации как Генштаб, но исходя из всего того, что я вижу, я бы посоветовал ЗСУ не предпринимать никаких масштабних наступательных операцій, как минимум, до августа».

Петр Павел в минулому - військовий генерал

Суголосно з Рустамзаде – подібними застереженнями на адресу України виступив і Петр Павелпрезидент Чехії, який в минулому був керівником Генштабу цієї країни та очолював один із комітетів НАТО.

Його заяву для британської преси цитує «ZN»

«Може виникнути спокуса прискорити приготування, щоб продемонструвати якісь результати.

 

Це буде надзвичайно шкідливо для України, якщо цей контрнаступ провалиться, тому що у них (у Києва) не буде іншого шансу, принаймні цього року», — зазначив Президент Чехії в інтерв‘ю The Guardian.

Петр Павел додав, що Україна, зробивши такий крок, зіткнеться з «жахливими втратами».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень