Усе почалося з однієї корисної звички: дівчина схудла на 24 кг за 8 місяців (ФОТО)

Дуже крутий результат

Дівчина з Австралії схудла на 53 фунти (понад 24 кг) за 8 місяців і повернулася до нормального життя. Як пише New York Post, ще в липні 2023 року Ділс Лі відчула, що сягнула дна. Її вага в цей час становила 192 фунти (87 кг).

Хоча 28-річна дівчина і каже, що в такому розмірі немає нічого поганого, це справило величезний вплив на її фізичне та моральне самопочуття.

— Дійшло до того, що мені набридло прокидатися і відчувати жахливий біль і дискомфорт у тілі.

 

Я побачила пост в Instagram, в якому йшлося про те, що якщо ви неактивна людина, але перебуваєте з активним партнером, то неактивний партнер, найімовірніше, помре на сім років раніше активного, - розповіла Лі.

Дівчина каже, що ця інформація її дуже налякала, адже вона має здорового і спортивного чоловіка.

— Мені ненависна була думка про те, що мене не буде поруч, тому що я не подбала про себе і своє тіло, - пояснила австралійка.

За словами Лі, коли вона була в найбільшій вазі, у неї був поганий настрій, вона почувалася млявою, розбитою і весь час страждала від болю.

Вона відчайдушно хотіла повернутися до свого життя після того, як набрала вагу під час пандемії, але й гадки не мала, з чого почати. Але після того, як вона почала просто гуляти з подругою за чашкою кави, а не сидіти в кафе, дівчина помітила величезні зміни.

Вона почала худнути та незабаром полюбила рух, навіть відвідуючи заняття з фітнесу п'ять разів на тиждень.

За шість місяців Лі скинула неймовірні 37 фунтів (майже 17 кг), але відчувала, що застрягла і не могла більше втрачати вагу.

Саме тоді вона вирішила звернутися до дієтологині, яка допомогла розставити пріоритети в плані харчування і перейти на дієту з низьким вмістом вуглеводів і високим вмістом білка.

Завдяки цій зміні австралійці вдалося скинути ще 15 фунтів (майже 7 кг) і досягти підтягнутої статури своєї мрії.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень